Peruspaitoja pojalle

Peruspaitoja pojalle

Ajattelin näitä kankaita ostaessani ehkä enemmän pikkuveljeä, mutta ne päätyivät isoveljelle käytännön syistä. Majapuun avoimista avoimista löysin vitosella palan tätä ihana ilmapallokangasta, josta tein pari vuotta sitten pojille vaatteita. Tämä on niin kaunis ja pehmeä! Olen jättänyt viime aikoina monet Majapuun avoimet väliin, vaikka matkaa varastolle ei ole paljoakaan. Ennen joulua siellä tyhjennettiin vanhoja varastoja, ja myyntiin tuli näitä ikivanhoja paloja. Tämän kankaan takia sain itseni liikkeelle ja onnistuin jopa saamaan sitä itselleni oikein sopivankokoisen palan.

Molemmat paidat on tehty samalla kaavalla koossa 122. Näiden myöhästyneiden postauksien ongelma tuntuu olevan se, etten enää muista, mitä kaavoja käytin. Olen myös niin epäjärjestelmällinen ihminen, etten kovin lyhyellä varoitusajalla löydä käyttämiäni kaavoja mistään.. En tiedä, johtuuko se kankaasta vai mistä, mutta tuo Aarrekidin collegesta ommeltu huppari istuu paremmin kuin Majapuun joustocollegesta ommeltu paita! Mitään muuta eroa kuin huppu näissä ei pitäisi olla. Hupparin hupun vuori on leikattu isäni vanhasta Finnwearin trikoopaidasta. Se on ihanan pehmeää ja hyvälaatuista trikoota!

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *