Halloweeninvärinen norsupaita

Halloweeninvärinen norsupaita

Uudet ihanat kankaat kotiutuivat Ikasyriltä perjantaina, enkä voinut vastustaa niitä! Kankaat ovat toinen toistaan sievempiä, ihanampia ja pehmeämpiä. Kuvan norsutrikoo on superpehmeää bambukangasta ja pääsi ensimmäisenä ommeltavaksi halloweeninoranssin värinsä ansiosta.

Body toimi myös harjoituskappaleena saumurille. Saumurini on yhä uudenkarhea, enkä ole kaikilta osin vielä sinut sen kanssa. Ainakin peitetikkien kanssa olisi vähän harjoittelunvaraa. En tiedä pitäisikö näitä interlocktrikoita ommellessa käyttää saumurissakin pallopääneloja vai mikä tässä oikein mättää..

Kokeilin tässä toista kertaa ”venekaula-aukkoa” ja totesin taas, ettei se taida olla hyvä idea. Vaikka sen ompelu on helppoa, kaula-aukko venahtaa normaalia paljon nopeammin ja enemmän.

Seuraavana ompelulistalla on pyjama Vilholle ihanaakin ihanammasta karhukankaasta. Tosin voi olla, että juhla-asu tuleviin häihin kiilaa pyjaman edelle. Noh, se taitaa riippua muista kiireistä. Tässä sivussa on nimittäin valmistumassa myös pitsihuivi omaksi juhla-asusteeksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *