Ensimmäisten kestien antia

Ensimmäisten kestien antia

Onnistuinpa kertakaikkiaan tuon voileipäkakkukuvan ottamisessa… Se on jotenkin niin vinksallaan, ettei siitä saa mitään järkevää aikaseksi. Koittakaa kestää. Mutta. Tänään juhlittiin siis Vilhon 1-vuotissyntymäpäivää. Värkkäsimme juhlia varten täytekakun, kaksi voileipäkakkua sekä pikkuleipiä. Lisäksi mummi toi mukanaan juustokakun, sillä olihan tänään mummin 65-vuotissyntymäpäivä!

Täytekakun ideana on liitutaulu, jos se nyt kuitenkin jäi vielä epäselväksi 😉 Päällinen on marsipaania ja sisällä on perinteinen täytekakku vadelma-persikkatäytteellä. Voileipäkakuista vasemmanpuoleinen on lihatäytteinen paahtopaistikakku ja oikeanpuoleinen kalakakku lämmin- ja kylmäsavulohitäytteellä.

Ja tältä näyttää itse päivänsankari suu täynnä kermakakkua 🙂

Todennäköisesti mikään ei ole vielä ollut niin hyvää kuin täytekakku! Eipä tuo vielä ole mitään pahan maun vuoksi ulos sylkenyt. Etikkakurkkuakin upposi nätisti kokonainen siivu yksi päivä lihapullien seuralaisena.

Synttärien ensimmäinen juhlapäivä sujui siis mitä mainioimmin, suuret kiitokset osallistujille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *