Oranssi orava

Oranssi orava

Huh, tulipa melkoisen pirteä huppari! Olin jo vähän kahden vaiheilla, teenkö tätä lainkaan loppuun tällaisena, mutta positiivisen palautteen kannustamana sain tämän sitten tehtyä valmiiksi.

Tämän hupparin lähtökohtana oli oravajoustiksen jämien hyötykäyttö. Ostin oranssin joustofroteen nimenomaan tätä tarkoitusta varten, ja olinkin lievästi järkyttynyt avattuani Metsolan paketin: oranssi on todella huomiovärioranssi. Oravat olisivat varmasti näyttäneet paremmilta yksivärisen mustan kanssa, mutta rakas mieheni kannusti minua tänä aamuna sanoen, että kyllä tämä sitten syksyn sateisessa harmaudessa on oikein kiva. Joustofroteet ovat siis Metsolan (orava ja oranssi), raitakangas on jostain muualta, en muista mistä.

Kuvassa oikeanpuoleinen taskunkantti on ensimmäinen ompelemani kantti, joka on tehty yhdellä ompeleella ja tällä ohjeella. Toinen taskunkantti onkin sitten jo kauniin tasainen, ja tasku kaartuu nätisti. Kaavat ovat Ottobresta (3/2012) mallista Panda. Tosin huppuun piti tehdä oranssi suikale keskelle, sillä oravakangasta ei ollut riittävästi. Kankaan vähäisyyden vuoksi myöskään kuvioita ei saanut kohdistettua kuin toiseen suuntaan. Taskujen mallin otin saman lehden mallista Windy Days ja hihansuihin lisäsin ”normaalit” resorit.

1 comments

Pirtee!! Mä oon ommellu varmaan vaan jotenkin huonolaatuisia (löröjä) joustofroteita, tuollaisen hupparin teko siitä tuntuu ajatuksena suurtyöltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *