Isälle ja pojalle

Isälle ja pojalle

Isänpäivä. Tapanani ei ole ollut lahjoa miestäni isänpäivänä, mutta tällä kertaa tein yllättävän poikkeuksen. Oikeastaan olin ostanut tämän kankaan häntä varten jo ajat sitten, mutta en ollut saanut aikaseksi ommella sitä paidaksi. Nyt sitten keksin, että tässähän olisi mitä mainioin isänpäivälahja!

Tein Puusepälleni skootteripaidan jo loppukesästä ja nähtyäni helikopterikangasta Raision Linnan Kankaassa en voinut vastustaa tätäkään kuviota (vaikka hinta olikin melkoisesti verkkokauppojen hintoja suolaisempi). Alkujaan suunnittelin tähän paitaan ruskea-punaista junakangasta, mutta lopulta kallistuin tähän aiemmin käyttämättömänä laatikossa lojuneeseen Michas Stoffecken sydän-apilainterlockiin. Sekä skootteri- että helikopterikangas on todella tukevaa ja jämäkkää jerseytä, joten interlock ei tunnu lainkaan paksulta sen rinnalla. Ennen resorin ompelua harkitsin vielä hihojen purkamista paidasta, sillä pelkäsin lopputuloksen olevan liian levoton. Sen verran valmistelin miestäni tätä paitaa varten, että kysyin, kelpaako helikopterikangas ja voiko siihen yhdistää kuviollisen hihakankaan.

Isoista paidoista jäi jäljelle pikkuinen suikale kangasta. Tuo pieni pala riitti kuitenkin yhteen pojan paitakappaleeseen. Näin ollen poika sai paidan, jossa etumus on skootterikangasta ja selkä helikoptereita. Skootterikankaan jämästä syntyi vielä pipo pojalle, mutta sen kantteja en muistanut ommella tänään.

2 comments

Kivoja paitoja. Minäkin meinasin isänpäiväksi hankkia tuota kopterikangasta, mutta se sitten jäi. Ehkä jouluksi sitten 🙂

Nämä on tosi makeita. Mun skootteripaidat miehelle ruskeilla hihoilla on kyllä tosi tylsiä näihin verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *