Ihan oikeat farkut!

Ihan oikeat farkut!

Vilho alkoi jo olla sen verran iso poika, että hänellä täytyi ehdottomasti olla yhdet ihan oikeat farkut. Serkkupoikien perintönä kaapissa on ennestään yhdet lököfarkut, jotka ovat kuitenkin ihan mahdottoman löysät vyötäröltä, eivätkä tahdo pysyä ylhäällä. Muita farkkuja juniorilla ei ollutkaan.

Nämä on tehty toistaiseksi uusimman Ottobren (6/2012) London Boy -kaavoilla, joita tosin muokkasin toisia kaavoja käyttäen vähän korkeammiksi vyötäröltä, jotta (kesto)vaippa mahtuisi mukavammin housuihin. Lisäsin vyötärölle myös säädettävän reikäkuminauhan nappeineen. Koko on 92 ja lahkeessa näyttäisi tällä kertaa olevan mittaa riittämiin.

Farkkukangas on Eurokankaasta. Taskun ja vyötärökaitaleen sisäkappaleet ovat ihanaa minimaatuskakangasta, jonka myös löysin EK:sta. Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen tosi tyytyväinen – kerrankin! En keksi näistä mitään pahaa sanottavaa!

7 comments

Aprikoin pitkään, laittaisinko noihin oikean painonapin, mutta ne olivat kaikki niin korkeita, että päädyin tuollaiseen tavalliseen ommeltavaan nappiin, jotta nappi ei missään tilanteessa alkaisi painaa.

Todellakin, mitkä yksityiskohdat!Takataskujen tikkaukset, lahkeensuut, napinläpi… Taidokkaasti toteutettu ja istuvat hyvin pojallesi. Tuo satamatrikoo näyttää muuten tässä paremmalta kuin kankaana, hyvä ostosvinkki 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *