Vaaleanpunaista terapiaa

Vaaleanpunaista terapiaa

Tänään oli surullinen olo. Mikäs auttaisi ikävään oloon ja päivään paremmin kuin ihana vaaleanpunainen kukkamekko? – Ei mikään! Niinpä menin ja ompelin sellaisen.

Ostin pehmeän ja joustavan babycord-sametin joskus syksyllä Raision Linnan Kankaasta. Onneksi tajusin ommella sen nyt, kun siitä vielä sai jotain. Kankaasta ei nimittäin jäänyt jäljelle kuin pari pientä suikaletta. 
Vaikka tavoistani poiketen ompelinkin tällä kertaa sametin nukan alaspäin, muistin sentään leikata kaikki palat samaan suuntaan – mikä ei ollut täysin päivänselvyys tällaisena (sairasloma)päivänä. Kaavat ovat Ottobresta (6/2012), mallina pallohelma, koko 86. Tosin tässä mekossa ei tosin ole pallohelmaa eikä se ole täysvuoritettu. Rypytyksetkin laitoin vain etukappaleeseen.
 

4 comments

Voi kuinka ihana ja tyttömäinen. Rypytys vain edessä on onnistunut. Voisi olla liian muhkea jos koko helma olisi rypytetty. Käväise blogissani, siellä sinua odottaa tunnustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *