Korjausompelua ja kännykkäpussit

Korjausompelua ja kännykkäpussit

Vilhon välikausitakki oli käynyt armottoman ahtaaksi. Hihoissa ja helmassa pituutta riitti, mutta erityisesti hihat olivat järjettömän kapeat. Myös mahan kohdalta takki alkoi olla piukka ihan ilman villapaitaakin. Housut korjasin riittävän pitkiksi jo aiemmin, ja nyt oli takin vuoro.

Ostin Facebookin kangashamstereista lisää piparikukkakangasta, josta sitten leikkasin suikaleet sivusaumoihin. Onneksi vuorikangasta oli vielä varastossa. Purin takista vain helman, hihansuut ja sivusaumat. Aika näppärästi tämä kävi, eikä tarvinnut ommella kokonaan uutta takki tämän lähes käyttämättä jääneen tilalle. Harmillisesti uusi kangas oli vähän eri sävyä kuin alkuperäinen, eivätkä kuviotkaan ole aivan samankorkuiset. Aika hyvin sain nuo kukat kuitenkin kohdistettua, eikä samaa juuri huomaa, varsinkaan käytössä.

Mieheni toivoi kännykälle suojapussia jo jokin aika sitten. Ihan ykkösluokan pussia tuosta neuloksesta ei syntynyt, mutta ihan kelpo käyttötavara kuitenkin. Omaani tein vähän enemmän koristeluja. Se kun lojuu työpöydällä kaikkien nähtävillä.

3 comments

Onpas ihana takki ja hienosti ole saanut siihen lisättyä väljyyttä ja käyttöikää. Myös kännykkäpussit ovat tosi herkut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *