Kukkiva kevät

Kukkiva kevät

Tarvitsin välikausitakin jo vuosi sitten – tai kaksi tai kolme vuotta sitten. En ikinä löytänyt sellaista kaupasta, ja edelliset välikaudet sinnittelin kantotakillani, joka viime syksynä tosin oli jo ainakin kolme kokoa liian suuri rumilus.

Päällyskangas on Ikeasta, smaragdinvärinen vuorikangas kaverin isotädin perintöä, vetoketju ja välissä oleva vatiinivuori Jätti-Rätistä. Näin halpaa takkia en ole tehnyt varmaan koskaan. Hintaa ei tullut edes kolmeakymppiä.

Vetoketjua avaamalla ja sulkemalla kauluksista saa suuret tai vähän pienemmät. Kaavat on muunneltu OB:n (5/2012) Luxurious Flowers -mallista. Helmaa ja hihoja on pidennetty, tasku muutettu vetoketjuttomaksi läppätaskuksi sekä huppu on vaihdettu kauluksiksi. Myös rintojen kohdalta kaavaa piti yllättäen leventää. Kaulusten kaavat on puolestaan muunneltu Burdan (9/2002) takkikaavoista.

11 comments

Onpa upea? Mulla on samalla kaavalla leikattuna itselle vähän ohuempi takki. Saas nähdä milloin valmistuu.

Tää on niin ihanan ihanan mahtava… Pakko itsekkin tehdä vielä yksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *