Tuubihame

Tuubihame

Tein itselleni tuubihuivin, ne kun kerran ovat niin kovasti muodikkaita. On kai sanomattakin selvää, että siitä tuli aivan kauhea. Typerän kokoinen lörppä, vaikka (kerrankin) tein ihan ohjeen mukaan – tai ainakin melkein ohjeen mukaan..

Langan ostin ex tempore Tarjoustalon laarista, ja se on Novitan Puroa. Raidoitin tuubin neulomalla oikein värillä lehto ja nurin värillä pakkasyö.

Kokeilin valmista tuubia huiviksi, myssyksi ja topiksi. Kaikkiin käyttötarkoituksiin se toimi yhtä hyvin – tai tässä tapauksessa huonosti. Tuubitoppia riisuessani tajusin tämän olevan ilmiselvä HAME! Hurautin yläreunaan kuminauhan, ja avot! Sain aika makean villahameen!

6 comments

Tämä on aivan huikean hieno hame. Mulle käy kanssa usein niin, että ohjetta seuraamalla tulee mitä sattuu ja itse fiilistelemällä onnistuu.

Voi kun kaunis! Muistatko minkälaisella ohjeella neuloit tuon…? Olisi kiva kokeilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *