Arvonta

Arvonta
Olen tässä jo hyvän aikaa miettinyt arvonnan järjestämistä blogissa, ja nyt aika voisi olla sopiva. Lukijoita on kertynyt mukavasti, 38 täällä Bloggerissa ja melkein yhtä monta Facebookin puolella. Tervetuloa kaikille uusille 🙂 Tämä arvonta onkin tarkoitettu blogini lukijoille. 

Palkintona on tällainen pienehkö kassi-pussi. Tämä voi toimia sekä pienenä käsilaukkuna että jonain muuna pussukkana. Päällinen on Ikean tukevaa puuvillaa ja sisällä on puuvillavuori. Kantolenkki mahtuu ainakin oman (kapean) ranteeni ympäri ihan kevyesti.

Ja sitten lyhyesti ne säännöt:
Yhden arvan saat olemalla lukijanani JOKO Bloggerissa TAI Facebookissa SEKÄ kommentoimalla tähän postaukseen, mikä bloggaukseni on jäänyt (erityisesti) mieleen. Voit liittyä myös arvonnan aikana, mutta vain lukijat/tykkääjät voivat voittaa!
Toisen arvan saat jakamalla alla olevan kuvan omassa blogissasi 🙂
Kerrothan monellako arvalla osallistut!
Arvonta-aika: 20.3.-31.3.2013
Ilmoitan voittajan täällä blogissa arvonnan päätyttyä. Voittajalla on viikko aikaa ottaa minuun yhteyttä, muussa tapauksessa suoritan arvonnan uudelleen 🙂
Viimeisen viikon muistutuksena vielä, että jokainen lukija ei automaattisesti osallistu arvontaa, vaan osallistuaksesi tähän sinun tulee kommentoida tätä kirjoitusta. FB-lukija, muista jättää riittävän selvä nimi/nimimerkki!

Arvonta on päättynyt!

12 comments

Mukana! Erityisesti muistan lintumekkopostauksen, jossa ihanan mekon lisäksi oli valloittavat kuvat 🙂

Yhdellä arvalla mukaan. Tuo pari postausta alempana oleva paita on jäänyt mieleen, se on niin hieno!

Yhdellä arvalla mukana! Se sinun kevättakkisi (kukkiva kevät postauksessa) on jäänyt hyvin mieleen <3

Kahdella arvalla mukana ja erityisesti on jäänyt meleen lapsen sydänvelourhaalari, jossa toinen puoli on toisesta väristä ja toinen toisesta väristä ja kokoovana tekijänä iso sydän ♥

Yhdellä arvalla mukana. Karkkipaidan uusi kaula-aukko meni ainakin suoraan omaan inspiraatiokansiooni. 🙂

Luen blogiasi bloggerin kautta. Minua kiinnostavat ompeluksesi kuten T-paidat ja topit sillä olen hiljattain hurahtanut ompelun maailmaan.

vasta jonkin aikaa seuraillut ja olipa ihania pääsiäistipuja 🙂 . Rytariikka

Lukijana molemmissa 😉 yhdellä arvalla mukana. Piparikukkatakkia muistelen, kun itse ostin samaa kangasta takkeihin ja vieläkin on toteuttamatta 🙁 Monia muitakin ihanuuksia olen ihaillut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *