Iloista vappua!

Iloista vappua!

Kävimme vappuaamuna Turussa kävelyllä. Käsitöihin tämä postaus ei liity muutoin kuin siten, että päällä on omatekoisia vaatteita 🙂 Minulla on kuvassa päälläni kevättakki ja pitsihuivi. Takin alta kurkistaa vielä vuosia sitten aidoilla 60-luvun kaavoilla Marimekon kankaasta ompelemani liivihameen helma. Vilholla on skootteripipo, kevättakki, sammarit ja mummin kutomat lapaset.

Kiersimme vapputorin ympäri ja katselimme kaikkia palloja. Kaikkeni yritin, mutta Vilho ei halunnut vappupalloa. Lopulta lähdimme sitten takaisin jokirantaan, ilman palloa tai muutakaan krääsää. Paawokaan ei ollut vielä auki, joten jatkoimme kävelyä Teatterisillalle, jolta Vilho pääsi katselemaan VETTÄ. Teatterisillan kaiteeseen oli myös ilmestynyt viime vuosina kovasti uutisoituja lemmenlukkoja. Emme kuitenkaan jättäneet (enää) omaa sinne 😉

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *