Project Savaway

Project Savaway

Tämän ompeluhaasteen ideana on valmistaa joko tietyllä teemalla tai tietystä kankaasta jotain kahdessa tunnissa perjantai-iltana klo 21-23. Tällä kertaa yllätyskangaspaketin sai tilata muutaman euron hintaan Ikasyriltä. Omasta paketistani paljastui ihanaa oranssia kirahvia, joka sopi paremmin kuin hyvin Royal-tuotteen äitienpäiväalennuskankaan kanssa. Kaapista löytyi vielä täydellisen väristä resoriakin 🙂

Pohjana on raglanpaidankaava, jonka etukappaleen olen muuttanut. Yläosa on siis kietaisumallinen. Tälle kankaalle malli oli kuitenkin vähän huono, sillä kangas on vähän turhan tukevaa. Paita on KUUMA. Ehkä se talvella menee paremmin. Tämä on siis myös potentiaalinen imetyspaita 😉 Takaa tämä on niin kiva, että mielessäni kävi muutamaan kertaan tuosta etuosasta luopuminen.. Tulppaanikangasta on vielä sen verran, että voin muuttaa tämän, jos malli on käytössä ahdistava.


3 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *