Pupujussikkapussi

Pupujussikkapussi
Ostin tämän ihanan Muru-neuloksen jo joskus alkuvuodesta ellen jopa viime vuoden puolella. Suunnittelin tekeväni tästä jotain Vilholle, mutta yllätyksekseni hän ei innostunut pupuista yhtään, vaikka on ihan valtava pupufani. Kangas jäi siis marinoitumaan laatikkoon. Aloin haudutella makuupussiajatusta tuossa jokin aika sitten. Inhosin ensinäkemältä 2010 äitiyspakkauksen makuupussia. Se oli minusta vain ihan kamala.Noh, nyt se on tuunattu vähän sievemmäksi 🙂 
Yön pimeydessä en näköjään katsonut, että leikkaan puolet peilikuviksi myös kuvioiden suhteen, joten puput eivät vetoketjun kohdalla ole täysin kohdakkain. Katsoin vain, että reunat ovat suorat.. Hupun vetoketjun vetäisin myös rikki, mutta onneksi kotoa löytyi täsmälleen samanlainen 🙂 Ohjeita makuupussin tuunaukseen katsoin täältä ja täältä.

5 comments

Ihana <3 Mulla myös samanlainen projekti suunnitelmissa, mutta makuupussia ei vain tule kirppareilla vastaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *