Pussi pupuselle

Pussi pupuselle

Pikkupupunen tarvitsi vielä ehdottomasti yhden toppapussin. Kaavan on muokattu Ottobren jumpsuitista (4/2012) ja aiemmasta haalarista, tässä pohjana on koon 68 kaavat. Tassuhihat ovat käännettävät, ja pussiosassa on reiät turvavyölle.takakappaleen reiän päällä on tarralla sujettava läppä, edessä on sydäntasku. Korvat eivät ihan onnistuneet, mutta en jaksanut tehdä niitä uusiksi.

Päällinen on muistaakseni mummini perintöä, luonnonvalkoista villakangasta, josta olen joskus aikoja sitten tehnyt yhden puolihameen. Kangasta oli juuri tämän verran 🙂 Ruskea sydän on myös villakangasta, tilkku jostain (yli?) kymmenen vuoden takaa. Vaikka se kuvissa heikohkosti näkyy, sydän on ympyröity luonnonvalkoisella vinokantilla ja pitsillä. Vuorina on tikkivuori, jonka ostin joskus vuonna nakki Jätti-Rätistä. Vain vetoketjut hain kaupasta nimenomaan tätä varten.

5 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *