Pikkuautoja isolle ja pienelle

Pikkuautoja isolle ja pienelle

Rakastuin Metsolan pikkuautoihin heti, kun näin ne ensimmäisen kerran. Kangaskarkeloissa ne tulivatkin sitten sopivasti alennukseen, ja ostin heti oman pätkäni. Verkkokaupan ongelmien takia ostajille annettiin bonuskangas, joka minun kohdallani oli 50 senttiä ruskeaa joustofroteeta. Pätkä riitti juuri sopivasti tämän setin ruskeisiin osiin. Koska 50 senttiä on oikeasti aika pieni pala, jouduin muokkaamaan haalarin kaavoja (Ottobre 4/2013), jotta sain pätkän riittämään 104-kokoisiin henkselihousuihin. Hupussa on Selian sateenkaarijerseytä, joka sopi pikkuautoihin lähes täydellisesti.

Minun täytynee vielä laskea nappeja vähän alemmas, sillä housut näyttävät olevan vähän ahdistavan ylhäällä. Sovitusvaiheessa Vilho ei tahtonut pysyä paikoillaan, joten mittojen ottaminen oli vähän haastavaa. Napit ovat Vilhon itsensä valitsemat. Pikkuveli tai -sisko sai myös pikkuautoista oman pienen versionsa, joka on taas kerran Ottobren Kisuliini-kaavalla tehty.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *