Tylsää mutta tarpeellista

Tylsää mutta tarpeellista

Vilho meinasi ensin, että nämä ovat vauvalle, mutta olikin valtavan riemastunut kuultuaan, että nämä ovatkin äidille… Raskaus ei tuo mukanaan pelkästään ihania asioita. Itse asiassa inhoan koko raskausaikaa kaikkine vaivoineen. Kyllästyin lopulta kaupan kertakäyttöisiin pikkusiteisiin – tai lähinnä niiden jatkuvaan ostamiseen – ja sain vihdoin ja viimein aikaseksi ommella muutaman kestoversion.

En panostanut ulkonäköön – sattuneesta syystä – lainkaan, vaan valitsin tilkkulaatikosta kivantuntuisia trikoita ja huristelin vain kasaan. Malli on oma. Päällä on kerros trikoota, sisällä kosteussuoja (pul) ja yksi (paksumpi) joustofroteenpala. Ainakin eka testissä oleva vaikuttaa oikein hyvältä ja toimivalta, ja ennen kaikkea paljon kivammantuntuiselta kuin nuo paperiset kaupan versiot. Täytynee vielä ennen synnytystä ommella kasaan muutamia tehoversioita jälkivuotoa varten.

5 comments

Ovat kyllä, kivoja ja nopeita ommella ja paljon mukavampia käyttää kun kaupan siteet!! (Silti jostain syystä mulla kassillinen niitä odottaa käyttöönottoa, pitäis kaivaa ne jälleen esiin, jotenkin unohdin ne odotusaikana.)

Kestopikkuhousunsuojat on vaan niin parhaita. Bambu on hyvää imuissa, kun säilyy pehmeänä. Ja ihoa vasten myös ihanaa 😉

Ihanhan nuo on nättejä 🙂 Pirteitä ja tikki on siistiä… erilailla kun mun parin vuoden takaisissa pikkarinsuojasähläyksissä joita en ees blogiin kehdannu laittaa. Saumuri teki vaikka millasta tikkiä, mut hyvin ne toimii eikä oo purkaantunu ommelkaan 😉 Pikkarisuojia pitäs kyllä tehdä lisää… nuo mun aivan ekat tsi-versiot oon ommellu siksakilla ja niissä isot prymin muovinepparit, ne vois jo heittää mäkeen 😛

Kyllä mä varmaan tarviin näitä lisääkin, joten voin laittaa työvaiheistakin kuvat 🙂 Aloin jälkeen päin miettiä, että noihin ois voinut laittaa imua pul-kankaan molemmin puolin, niin ei tarvisi miettiä, miten päin pistää housuihin, mutta en tiedä, tuleeko sitten liian paksuja. Pitänee testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *