Joulupuu on rakennettu, joulukuu on ovella…

Joulupuu on rakennettu, joulukuu on ovella…

Haaveilin jo viime jouluna oikeasta joulukalenterista, mutta sain toteutettua vain tonttutalon. Nyt ryhdyin puuhaan hyvissä ajoin ja sain kuin sainkin kalenteripussukat valmiiksi ennen joulukuuta! Lähdin liikkeelle siitä ajatuksesta, että kalenterista ei tule säkkikankaista, vaan jotain vähän modernimpaa. Itse olen tähän muuttorumban keskellä silloin tällöin pala kerrallaan tehtyyn kalenteriin enemmän kuin tyytyväinen! Kankaat ovat Ikean valmistilkkuja sekä omia tilkkuja, koristeet Jätti-Rätistä ja omista varastoista. Hauskan nauhan löysin paikallisesta kirjakaupasta, samoin pikkuiset pyykkipojat.

Kalenterille löytyi aitiopaikka uuden kotimme kapealta seinänpätkältä. Kuva oli pakko rajata vähän tiukasti, sillä sänky olikin epähuomiossa jäänyt petaamatta 😉

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *