Ensimmäinen adventti

Ensimmäinen adventti

Minun piti alkujaan odotella, että saan yhteiskuvaan vauvan ja isoveljen, mutta kyllästyin. Laskettu aika on jo ollut ja mennyt, joten päätin laittaa jouluvaatteet tänne jo nyt – ensimmäisen adventin kunniaksi.

Housut ovat pehmeää vakosamettia, mallina Ottobren (6/2013) Arnold. Lisäsin näihin säädettävän kuminauhan vyötärölle, sille ne olivat todella löysät. Ikasyrin ihanasta jerseystä syntyi ”neulepaita”, joka sai pienen rusetin mustasta trikoosta.Säästin osan palmikkoneulejerseystä omaa jouluhametta/mekkoa varten, mutta teen sen vasta, kun pääsen eroon tästä eturepusta. Pappatakki (OB Grandpa 4/2013) on Verson puodin ihanaa joulujemmaa, samoin vauvan tonttulakki. Tätäkin jäi vielä vauvan jouluvaatteeseen, mutta mietin sen tekoa vasta, kun pikkuinen joskus sitten synnyttyään paljastaa sukupuolensa 😉

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *