Ihanaa imetystä

Ihanaa imetystä

Tämä on niin ihana

Malliin törmäsin Facebookin Saumanvara-ryhmässä ja päätin kopioida idean 🙂 Kaapista löytyi pätkä Majapuun neulosta, johon PaaPiin ihanaiset puput sopivat täydellisesti. Napit ovat valenapit, joiden alla on nepparit. Napit ostin Tiimarin loppuunmyynnistä. Kaavat piirtelin itse epämääräisistä yhteensopimattomista kappaleista.

Tässä on siis iso kengurutasku, jonka vuorikangas yltää rintojen yläpuolelle. Imetys onnistuu siis TASKUSTA 🙂 Oon ihan pähkinöinä ❤ Tää on niin mun näköinen vaate kuin vain voi olla ❤ Ihana, rento ja kotoisa. Tässä kelpaa oleilla!

11 comments

Vau! Tosi hyvän mallinen ja muutenkin siis :). Tuollaisen mallinen huppari olis kiva vaikka imetystaskua en tarvitsekaan ;).

Aivan mahtava! Jos joskus vielä on ajankohtaista niin haluan myös tuollaisen. Imetysvaate, jolle on käyttöä imetysajan jälkeenkin!

Tämä on tosi hyvä malli ja näissä väreissäkin näyttää tosi kivalta. Ihana kun on imetysvaate, joka ei näytä imetysvaatteelta 🙂

Tämä on kiva! Tuollaisen hupparin tuollaisella kauluksella haluan itsellenkin, vaikka imetystaskun jätänkin pois.. 😉 Värit on tosi kivat!

Aivan ihana huppari! Miten teit tuon vuorikankaan yläreunan? Pitäisi joustaa, mutta en haluaisi reunan näkyvän selkeästi päälikankaan läpi. 🙂

Päällikangas on sen verran paksu, ettei vuori yhtään näy. Ei se kyllä ole minusta näkynyt trikoisissakaan paidoissa. Nostan vuorikankaan reilusti rintojen yläpuolelle, jolloin se ei jää niin helposti näkyviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *