Huh hellettä!

Huh hellettä!

Kai tämä tästä.. Piha on vielä alkutekijöissään, sillä olemme keskittyneet lähinnä sisätilojen laittamiseen. Olen saanut verhotangot ikkunoihin ja muuttolaatikot on litistettyinä autotallin nurkassa. Sisällä vallitsee luova kaaos, josta haluaisin kuitenkin oppia pois. Minua ei tavara siellä toinen täällä juurikaan häiritse, mutta on ärsyttävää elää pienessä – tai välillä isommassakin – sekasotkussa kaiken aikaa. Nyt on kuitenkin ollut niin ihan toukokuiset hellesäät, ettemme ole juuri sisällä käyneet kuin nukkumassa!

Muutamia kesäkukkia hankin, sillä pihassa ei kasva juuri mitään kukkivaa. Olohuoneen ikkunan alle olen istuttanut 20 liljaa, mutta katsotaan nyt, minä vuonna ne lähtevät kasvamaan..

Syntymäpäivälahjaksi sain siskoltani kirsikkapuun! Hän oli varmasti lukenut ajatuksiani, sillä olin mielessäni haaveillut kirsikkapuusta, mutta en ollut maininnut asiaa edes miehelleni. Kasvupaikaksi valitsin etupihan rinteen keittiön ja työhuoneen ikkunan välistä. Talon edusta onkin nyt kovin tyhjä, sillä kuudesta tuijasta on jäljellä vain yksi. Kaikki muut olen kaivanut pois ja kolme on saanut uuden kodin alarinteestä. Keittiö on nyt kuitenkin huiman valoisa, ja voin katsella ikkunasta tuijaseinämän sijasta maisemia.

Sain myös äitini pihasta keinut meille. Keinuminen onkin ihan huippukivaa kummankin pojan mielestä. Eino pysyy jo hienosti istumassa (myös suorassa 😉 ) omassa keinussaan. Ripustin keinut takapihalle ison katoksen tukipuihin. Keinut ovat siinä sateelta ja helteeltä suojassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *