Savanniveiviä

Savanniveiviä

Perjantaiveivi olikin tällä kertaa lauantain kimppaveivi. Perjantaina piti suunnitella vaatteet kaverin kanssa ja lauantaina ommeltiin yksin tai yhdessä, tässä tapauksessa yksin. Koska kankaita oli haastavan vähän, menivät viikolla tekemäni suunnitelmat perjantaina paketin avattuamme uusiksi. Mietimme vaatteet ja jaoimme kankaat. Veivikankaat olivat siis oranssi seepra ja mustavalkoinen neulos.

Tulostin kuvansiirtopaperille itse piirtämäni logon tuotemerkistämme ja silitin kuvat puuvillalle. Kankaalle jo todella outo muovikalvo, johon en todellakaan ollut kovin ihastunut, muuten nämä omat laput oli aika käteviä.

Einon setti, body ja housut koossa 80

Vilhon setti koossa 110:

Ja lopuksi vielä sovituskuvat 🙂 (3-vuotiaasta on tosi kivaa olla kuvattavana…)

Tällainen kuvauskaveri löytyi tänään.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *