Vähän söpöilyä pikkupojalle

Vähän söpöilyä pikkupojalle

Miten yhden pikkuisen neuletakin valmistuminen voikin kestää näin kauan! Ostin langat joskus kesällä Salosta ja aloitin tämän neulomisen silloin. Kaikki vyötteet ovat hävinneet, joten en enää tiedä, mitä lankaa tämä on. Lanka on kuitenkin ihanan pehmoista merseroitua puuvillaa, Dropsin tai Sublimen. Kuten näkyy, en ole neulonut liikaa viime aikoina. Se näkyy heti epätasaisena käsialana, mutta onneksi nuo epätasaisuudet tasottuvat nopeasti käytössä. Malli on muokkailtu pojalle sopivampaan muotoon Modan 10/2013 mallista 31. Koko on luultavasti 1/2v.

2 comments

kiitos! Se on kumma, miten neulominen tuntuu nykyään niin järjettömän hitaalta, kun on tottunut ompelemalla saamaan valmista yhdessä päivässä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *