Auto raidoilla

Auto raidoilla

En ollut saanut tätä paitaa ommeltua, kun en meinannut keksiä, minkä kuvion siihen tekisin. Ensin harkitsin applikointia, mutta lopulta rohkaistuin ja päätin kokeilla silityskalvoa! Piirsin kuvan netistä ja katsoin sitten ohjeen Royal-tuotteen blogista. Mies löysi varastosta leikkausalustan ja kynäveitsen, ja pääsin puuhastelemaan. Veitsellä leikkaaminen ei ollut ihan niin helppoa kuin mitä kuvittelin sen olevan. Kuva on siis leikattu huonosti, piirustuksessa se oli huomattavasti aidomman näköinen. Laitoin sen tarkoituksella tuohon tummille raidoille, sillä leikkuujälki ei tosiaan ole ihan priimaa.

Ja vähemmän autoihmisille tiedoksi, että siinä on – yrittää olla – BMW M3. Paidan saaja löysi jo piirustuksení ja onnessaan väritti sen – vaalenapunaiseksi. Hän tunnisti auton heti! Tämä meni siis suoraan joulupakettiin.

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *