Kesäriiviöille Riivalia

Kesäriiviöille Riivalia

Paikallisen kangaskaupan alennuksesta tarttui mukaan yksi raportti Riivalia. En oikeastaan ollut suunnitellut ostavani tätä, mutta materiaali oli yllättävän erilaista verrattuna sinapinkeltaiseen Riivaliin. Tämä nimittäin on todella pehmeää ja joustaa mukavasti! Yhdestä raportista sai juuri kaksi t-paitaa.Iso kuvio oli raportinpätkässä niin ylhäällä, etten meinannut millään saada sitä ehjänä paitaan. Lopulta sain vinkin siirtää olkasaumaa etukappaleelle, ja niin teinkin. Kuvissa se näkyy huonosti, mutta olkasauma on 3cm etukappaleen puolella ja siinä on musta koristetikkaus.

Toinen t-paita on kokoa 92 ja toinen 116. Shortsit ovat samaa kokoa, mutta jätin pienemmistä sivukaitaleet pois ja isommat ovat leveydestä 110 ja pituudesta 116. Pojat ovat nyt noin 88 ja 112 cm pitkiä, joten kumpikin osuu juuri kokojen väliin niin, että pienempi koko alkaa olla pieni mutta isompi on vielä vähän iso. Shortsien farkkuneulos on toisesta paikallisesta hamstrattua. Näitä farkkuneuloksia on nyt ihan muutama metri varastossa!

Molemmat shortsit ompelin Turun sivutikkiläisten laneilla viime viikonloppuna. Itse olin paikalla vain sunnuntaina noin kymmenestä neljään, muut olivat kahtena päivänä. Sain kuitenkin omana tehopäivänäni ommeltua näiden shortsien lisäksi myös Vilholle housut omista vanhoista leggareista (niistä surullisista Noshin farkkucollegesta ommelluista) ja itselleni neulosjakun. 

Sen verran vilpoista täällä on, että hirvitti laittaa poikia poseeraamaan ulkona kesävaatteissa, vaikka juhannusviikko onkin! Vilho ei huolinut sukkia, mutta Einolle ne kelpasivat. Oikeasti Vilhon shortsien lahkeet ovat samanmittaiset, housut ovat nyt vaan jotenkin vinosti päällä. Enpä huomannut kuvatessa tuota.

On ollut hauska huomata, miten pikkuveli on saanut ihan viime aikoina selvästi omaa näköä. Hän on jo aivan Einon näköinen, ei enää veljensä kopio 🙂

Ympäri mennään, yhteen tullaan. Tässä näkyvät myös hienot ja täydellisesti onnistuneet taskut! Vilhon paidan hihat on leikattu kankaalta niin, että kummassakin on Riivali, toisessa valkoinen ja tässä toisessa musta. Kangasta ei taskujen jälkeen jäänyt edes kämmenenkokoista palaa. Tulipa kerrankin käytettyä koko pala kerralla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *