Karhuja!

Karhuja!

Pitkät pääsiäisvapaat saivat ihmeitä aikaan. En ainoastaan ommellut enemmän kuin viimeiseen kuukauteen vaan myös kuvasin ompelukseni! Kaikkia en sentään vielä saanut tänne asti, mutta aloitetaan nyt tästä setistä.

Kulunut talvi on ollut yllättävän raskas, vaikka koulupäivät ovat olleet hyvinkin kohtuullisen mittaisia. Koulutyöt eivät kuitenkaan ole rajoittuneet yliopistolla tai harjoittelukoululla vietettyihin tunteihin, vaan töitä on riittänyt myös illoille. En ole ommellut juuri mitään, eivätkä neuleetkaan ole valmistuneet. Nyt alkaa valmistuminen vihdoin häämöttää, eikä rästissä ole enää montaa kirjatenttiä!

Tämän setin ompelin Einolle, koska jostain minulle täysin käsittämättömästä syystä hänellä on melko vähän pitkähihaisia trikoopaitoja. Myös housuissa alkavat nilkat vilkkua. Hän on juuri hankalassa välikoossa, sillä 110-senttiset vaatteet ovat jo pieniä 112-senttiselle, mutta 116-senttiset ovat vielä selvästi reiluja. Nämä ovat nyt siis kuitenkin kokoa 116. Housut tosin ompelin koon 110 kaavoilla, joita pidensin vastaamaan kokoa 116, sillä Eino tuntuu kasvavan vain pituussuuntaan. Sekä paita että housut on ommeltu PaaPiin kaavoilla.

Keltainen kangas on ostettu Tukholmasta pari vuotta sitten. En jostain syystä ole saanut sitä ommeltua, mutta koska Einon lempiväri on keltainen, päätin ommella kankaan nyt, ettei se vahingossa jäisi liian pieneksi. Etukappaleen karhun leikkasin silityskalvosta. Se onnistui yllättävän hyvin ottaen huomioon, ettei minulla ole Cameota. Housuihin ompelin tikkaukset kontrastivärillä.

Toivottavasti seuraavan päivityksen tekeminen blogin puolelle ei kestä ihan seitsemää kuukautta!

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *