Bolero mohairvillasta

Bolero mohairvillasta

Aloittelin tämän neulomisen jo tuossa ennen kesälomaa, mutta verkkaisesti edennyt työ on yhä kesken. Boleron ”helma” ja hihansuut ovat kuvassa näkyvää sileää neuletta helmikoristein, mutta yläosa on kokonaan pitsineuletta.

Lopuksi bolero olisi tarkoitus viimeistellä virkatulla reunuksella. Työ on jo ennakolta jumittumassa, sillä olen kopionut ohjeen käsityölehdestä joskus  nelisen vuotta sitten, mutta en olekaan huomannut, että ohje olisi jatkunut vielä seuraavalla sivulla. Että hihojen ohje sitten vain puuttuu. Tarttis siis keksiä, mistä lehdestä oon tuon kopionut ja etsiä kyseinen läpyskä jostain…

Noh, jos tämä alkaa tympäistä (vaara on havaittu jo), on minulla jemmassa jo kolmen seuraavan neuleen langat.

Eli tulossa on vielä yksi pitsineuletakki, yksi puuvillaneule ja yksi pitkä lampaanvillatakki. Sitä minä vuonna nuo sitten lopulta valmistuvat ei sitten kukaan vielä tiedä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *