Urho tuli taloon ja muuttui Hilmaksi

Urho tuli taloon ja muuttui Hilmaksi

Urho-kissa muutti meille Mynämäen Kivikylän lapsuudenkodistaan 12-viikkoisena taaperona sunnuntaina 1.8.

Kisu ei vaikuttanut ollenkaan nimensä mittaiselta mieheltä, mutta syykin paljastui meille viikon mittaan. Aluksi Urho pelkäsi meitäkin ja vietti mieluiten aikaansa sohvan alla. Torstai-iltana aloimme pohtia miten kissan sukupuolen näkee. Google osasi kertoa ihan havainnoivien kuvien avulla miltä näyttää poika- ja tyttökissan hännän alla. Sohvan hämärissä ihmettelimme Urhon hännän alusta ja lopulta meidän piti viedä kisu keittiön työvalon alle. Ja kyllä. Meidän Urho onkin tyttö.

Aloimme käydä läpi tyttöjen nimiä. Ei nyt sentään voi Manu-äidillä olla Urho-tytärtä… Tänä aamuna Urho muuttui Hilmaksi pitkien pohdintojen päätteeksi.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *