Pieniä joulunalushankintoja

Pieniä joulunalushankintoja
Viime viikolla päädyin Facebook-mainoksen innoittamana Lankabaarin muuttomyyntiä katsastamaan. Kovinkaan suuri yllätys ei ollut, että lankoja tarttuikin sitten kassillinen mukaan.. Vasemmanpuoleinen Baby Merino oli jopa alennuksessa =) Toinen, huopainen Wash+Fitz-it! sen sijaan taisi olla ihan normaalilla hintalapulla varustettu. Punaisesta huopalangasta pitäisi viimeistään tuossa joulun aikaan syntyä hattu Modasta löytyneellä ohjeella. Ennen joulua tuskin ehdin itselleni mitään neulomaan, kun koulutöitä on valtavasti ja muutama käsityö olisi tarkoitus saada pukinkonttiinkin.

Baby Merino on ihanan pehmeää vauvalankaa. Mallia en ole vielä valinnut, mutta kai tästä jonkinlainen pikkuinen neule syntyy tässä kevään mittaan. Liekö tässä sitten jotain tiedostamatonta arvailua sukupuolesta, mutta Nousiaisten vanhan aseman naisten päiviltä tarttui mukaan pikkuinen mustikkakuvioinen body – sekin sininen. Jotenkin tuo sininen tuntuu vetävän kummasti puoleensa..

Body on Duns Swedenin ihanaa retromallistoa. Reilua ja ekologista ainakin verkkosivujen mukaan =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *