Pupuja, pupuja!

Pupuja, pupuja!

En millään jaksanut odottaa siihen, että tämä pupuprojekti olisi valmistunut, joten tässä vähän esimakua tulevasta.. 🙂

Aloin neuloa näitä tuossa joulun jälkeen, vaikka alkuperäisen idean olinkin saanut jo joskus syksyllä Lankabaarin blogista. Puput valmistuivat muutamana iltana telkkaria katsellessa, mutta sain ne täytettyä vasta tänään. Alkuperäinen ohje jäniksiin on täällä. Yksi on joukosta poissa, sillä keltainen pupu on vielä vailla korvia. Lopuksi puput on tarkoitus koota mobileksi Lankabaarin blogin kuvien tapaan. Ripustusrinkulaa tai nauhoja en ole vielä ehtinyt hankkia, mutta onhan tässä vielä huhtikuuhun asti aikaa 🙂 Ja itse asiassa jonkin verran vielä senkin jälkeen, jos nyt ihan järkevästi ajatellaan..

Tänään posti oli tuonut pitkään odotetun pakettikortin. Tai pitkään ja pitkään – päätös äitiyspakkauksesta tuli viime viikon maanantaina.. Olinhan mä nuo kamppeet nähnyt jo Kelan sivuillakin, mut olihan se ihan eri asia hypistellä niitä käsissä 🙂

Värivalikoima oli ainakin mun mieleeni, ei mitään violettia 🙂 Nyt pitää vain odotella lipaston valmistumista, että on joku paikka, mihin nuo voi pesun jälkeen viikkailla.

2 comments

Kiitos 🙂
Nuo oli ihan tosi nopeita ja vaivattomia tehdä. Ajattelin, että vois tehdä tuolla mallilla isommankin unipupun jostain oikein pehmeästä merinolangasta. Nuo neuloin vaan vanhoista villalangan jämistä. Tosin häntätupsut taisi olla jotain erikoisempaa lankaa, kun niistä tuli valtavan pehmeitä.

Voi kuinka veikeitä pupuja, aivan ihania! Tästäpä taitaa tulla minunkin seuraava projekti! 🙂
Ihanaa ja iloista huhtikuun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *