Hups, lisää vauvanvaatteita..

Hups, lisää vauvanvaatteita..

Viime viikolla ”löysin” Yliopistonkadulta Beobab kids -liikkeen. Siellä oli kertakaikkisen liikuttava pikkuruinen valkoinen body, jossa luki ÄLSKLING punaisella. Body oli ilmeisesti samaa sarjaa tämän kanssa, mutta ilman mustia kanttauksia ja mustia hihoja. Teksti oli rintamuksessa ilman sydäntä. Koko näytti olevan kuitenkin 40! Niin miniä vaatetta en sentään erehtynyt ostamaan, koska ainakin tämän pikkuisen serkut ovat olleet jo syntyessään isompia.. Samana päivänä matka jatkui Skanssiin, josta sitten äitin kanssa poimimme kassikaupalla vauvanvaatteita.. Tai no joka kassissa taisi olla yksi vaate, mutta joka tapauksessa 🙂

Eilen käväisin sitten Me&I-kutsuilla.. Sieltä mukaan tarttui muutamia pieniä vaatteita lisää. Nyt sitten odottelen postin mukana tulevaksi pientä kilpparibodya, –lakkia ja housuja.. Nyt pitää lopettaa näiden hankkiminen 🙂 Menee muuten ihan holtittomaksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *