Pupumobile

Pupumobile

Sairasloma on ilmeisesti erinomaista aikaa puuhailla valmiiksi kaikenlaisia  keskeneräisiä töitä, kun ei saa tehdä mitään fyysisesti rasittavaa. Puputkin olivat odottaneet mobilisoitumista jo hyvän tovin.

Sopivaa puurinkulaa mobilen ”rungoksi” ei löytynyt mistään helposti, joten päädyin lopulta Sinooperin metallirinkulaan. Päällystin sen ensin puuvillanauhalla, mutta lopulta kiersin puuvillanarun päälle vielä punaisen satiininauhan, joka löytyi puolisattumalta askartelulaatikosta.

Mobile yllätti kyllä positiivisesti. En ollut ihan varma, miten hieno siitä tulisi, mutta nyt täytyy myöntää, että se onnistui yllättämään positiivisesti. Muutama muukin keskeneräinen projekti olisi tuossa vielä odottamassa, joten päivityksiä on luvassa lisää lähipäivinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *