Kauniille unille

Kauniille unille

Äitiysloman ensimmäistä viikkoa viedään, ja tällaista sitä sitten on tullut puuhailtua… Vaikka meillä on jo melkein kaikkea, jotain sentään vielä puuttui nimittäin yöpukuja. Äidin vinkistä päätin alkaa ommella pikkuiselle unipukuja, tarkemmin unipusseja. Varsinaista ohjetta en näihin löytänyt, mutta äidin kuvauksen ja muutaman kaavan yhdistämisen kautta sain sitten kaksi tällaista aikaseksi. Varsin nopeasti tuollaiset saumurilla sitten hurauttikin kasaan. Jos olisin käyttänyt painoneppareita, niin ei noihin olisi kulunut juuri mitään aikaa.

Nalle Puh -kangas on omasta vanhasta yöpaidastani, jota en muista käyttäneeni vuosiin. Pehmeäksi kulahtanut trikoo onkin mitä mainiointa pikkuisen yöpuvuksi. Toisen kankaan ostin Jättirätistä parilla eurolla. Itse asiassa tuota kangasta on vielä sen verran paljon jäljellä, että siitä saa vielä toisenkin yöpuvun, jos sellaiselle tulee tarvetta. Nalle Puh -pussi on kokoa 56 ja toinen kokoa 62. Molemmissa on nepparit toisella olkapäällä, mutta Nalle Puh -pussissa on helmassa nyöri ja toisessa nepparit.

Tämäkin onneton kuva tuli napattua kännykällä. Pitää varmaan vaatia edes se kortinlukija mun käyttöön 🙂 Enhän mä enää illalla mitään kuvia muista ottaa, kun on tuon remontinkin kanssa kädet täynnä töitä. Niin, ja jos et ole vielä keksinyt, niin tuon kuvan näkee suurempana, kun sitä klikkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *