Yllättäen jotain oranssia..

Yllättäen jotain oranssia..

Ajattelin kokeilla kestovaipan tekoa ihan itse.. Vilholla on aikalailla oikea määrä noita S-koon sisä- ja ulkopöksyjä, joten tein tästä valmiiksi M-koon. Nyt päätös tuntuu vielä paremmalta kuin alkujaan, sillä tämän valmistuminen veikin vähän suunniteltua pidempään Vilhon 1 kk -vatsanpurujen alkamisen takia. Painoakin poika on kerännyt jo liki 5 kiloa, joten eihän nuo pikkuvaipat pian enää mahdu pojan jalkaan!

Ohjeen vaippaan löysin Suuri Käsityö -lehdestä numerosta 2/2010. En tehnyt tästä All-in-one -vaippaa vaan pelkän kuoren, sillä olen todennut sisävaippa + kuori -yhdistelmän meillä kaikkein toimivimmaksi.

Ostin kosteussuojakankaan jo joitain aikoja sitten, mutta projekti ei meinannut päästä alkuun lainkaan. Pari viikkoa sitten sain piirrettyä kaavat, siitä viikon päästä sain leikattua kankaan, ja nyt tänään sain vihdoin ommeltua koko vaippakuoren kasaan. Eihän siihen mennytkään kuin pieni pala kangasta, muutama kymmenen senttiä kuminauhaa ja vähän tarranauhaa. Tällä hetkellä tuntuu vain tämä aika olevan sen verran kortilla, ettei näinkään pieni työ tahdo valmistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *