Virikematto jämäpaloista

Virikematto jämäpaloista
Koska kaupan vauvoille tarkoitetut puuhamatot olivat minusta aivan kohtuuttoman hintaisia, ajattelin, että äkkiäkös minä sellaisen itsekin teen… No, eihän se ihan äkkiä käynyt, mutta tuli siitä sentään valmis 🙂

Kooltaan tuosta tuli aivan valtava, 105 x 90 cm. Kirahvikankaan ostin Jättirätistä, muut osat on tehty tilkuista ja vanhoista lakanoista. Pohjana koko matossa on vanha täkki, jonka päällä on keskiosassa sentin  ja reunoilla kahden sentin paksuinen vanulevy. Reunojen kangas on mummin vanhasta lakanasta, siniset tyynyt ovat vanhasta tyynyliinasta.

Toisessa lyhyessä reunassa on lenksuja, joihin saa kiinnitettyä leluja. Pitkillä sivuilla on nepparit, joihin saa kiinnitettyä kaaret, joista saa leluja roikkumaan maton yläpuolelle. Kaaria tosin ei vielä ole, koska sopivaa taipuisaa putkea ei ole vielä ehditty löytää.

Lopulta tuosta tuli kyllä mun mielestä aika paljon hienompi kuin jossain vaiheessa arvelin.. 🙂 Toivottavasti Vilho sitten jossain vaiheessa viihtyy siinä.

— — — —

Muoks.
Kyllä matolla on viihdytty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *