Villapöksyissä kohti kesää!

Villapöksyissä kohti kesää!

Sattuneesta syystä sekä kirjoittaminen että käsityöt ovat vähän jääneet hetkeksi. Reilut 3 viikkoa sitten perheemme sai uuden jäsenen, Vilhon. Vilho syntyi päivän ”etuajassa”, ja vietin osan pääsiäisestä TYKSin hoivissa.

Viikon ikäisenä Vilho pääsi tutustumaan kestovaippoihin, ja niillä onkin nyt suurimmaksi osaksi menty. Erilaisia kestovaippoja sain valtavan kasan lainaan, ja parhaimmaksi yhdistelmäksi meidän pikkumiehelle olenkin todennut harson ja villapöksyt. Alkanut vaippaihottumakin parani päivässä näitä käyttämällä.

Sain lainaan yhdet villapöksyt ja päiväunitauoilla ehdin kuin ehdinkin neuloa toiset. Nämä omat pöksyt ovat aavistuksen lainattuja isommat. Ohje löytyi Suuri Käsityö -lehdestä 2/2011. Yhdestä hahtuvakerästä tulee näitä varmaan ainakin yhdet ellei jopa kahdet. Taidan kyllä ostaa toisen kerän eriväristä hahtuvaa.

Pöksyt ovat siitä hupaisat, että kosteana ne haisevat voimakkaasti lampaalta 😀 Eli kylppärissä harson vaihdon yhteydessä ei haisekaan sinappikakka tai vauvanpissa vaan ehta lammas 🙂

Pöksyt valmistuivat suhteellisen nopeasti, vaikka niitä piti välillä tehdä puoli kierrosta kerrallaan. Tuollainen muutaman viikon ikäinen napero meinaan osaa välillä olla aika vaativainen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *