Retrohenkinen makuupussi

Retrohenkinen makuupussi

Viimeinen ompelus, joka piti saada valmiiksi näin ”hyvissä ajoin” on tällainen turvakaukaloon sopiva makuupussi. Iloiset vähän retrohenkiset kankaat löytyivät taas kerran Jättirätistä pikkurahalla.

Sisäkangas on siis punaista fleeceä ja päällinen jotain vähän farkkukangasta muistuttavaa vähän joustavaa puuvillasekoitetta. Pussista tulikin pehmeä, tukeva ja lämpöisen tuntuinen. Oranssit kanttinauhat löytyivät omista kätköistä. Ohje makuupussiin löytyi Suuren Käsityölehden numerosta 2/2009.

Kyllä tuossa nyt sitten pitäisi kelvata matkustaa sairaalasta kotiin 🙂 Sairaalalaukkukin on jo enimmiltä osin pakattu, ja kaikki muukin alkaa olla valmista. Mutta mikäs tässä odotellessa…

Tänään mennään tontille käymään maaurakoitsijan ja naapurin kanssa. Pitäisi alkaa tässä lähiaikoina kaivaa noita kunnallistekniikoita sinne pellolle. Nähdään sitten illemmalla, onko meidän pikkuinen tammi tänäkin vuonna onnistuttu syömään.. Viimeksi me taidettiin käydä meidän tontilla joskus syksyllä, mutta kai siellä kaikki vielä paikoillaan on 🙂

1 comments

Tämä on muuten ollut aivan ehdoton! Alkuun Vilho kulki tässä kaikki automatkat. Ei tarvinnut ihmetellä vastasyntyneelle töppösiä tai haalareita, kun sujautti vain matkustuspussiin sisävaatteissa. Turvavyön sai helposti kiinni jalkojen välistä, ja lämpööä pystyi säätelemään "sivuläppien" avulla. Saas nähdä, mahtuuko poika tuohon enää syksyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *