Makea marsipaanikakku

Makea marsipaanikakku

Kerrotaan nyt aluksi, että mä en ole koskaan (ennen) kunnostautunut erityisen hienonnäköisten leipomusten saralla. Olen aina uskonut sananlaskuun Moni kakku päältä kaunis, silkkoa sisältä ja turvautunut perinteiseen kermakakkuun nonparellikoristeilla. Nyt halusin tehdä erityisen ihanan kakun kahdelle rakkaimmalleni, jotka viettivät tänään yhteisiä syntymäpäiviä – toinen puolivuotispäiväänsä ja toinen.. noh, jätetään ne vuodet mainitsematta 🙂

Tämän kakun malli on ihanaisesta kakkukirjasta Unelmakakut, jonka ostin joskus miehelleni lahjaksi. Sisällä on perinteinen sokerikakku mustikka-banaanitäytteellä ja päällinen on marsipaania. Sininen marsipaani on ”marmoroitu” eli oikeastaan vain värjätty epätasaisesti, mustat mustekalat on muotoiltu valmiiksi mustasta marsipaanista. Näkinkengät ovat sokerimassaa ja rantahiekka mantelirouhetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *