Pipo ja kauluri pienelle

Pipo ja kauluri pienelle

Vaikka pipo ja kauluri -projekti venähtikin odottamaani pidemmäksi, sain kuin sainkin sen viimein valmiiksi! Villatakista jääneistä langoista syntyi siis vielä kirjoneulepipo ja raitakauluri. Molemmat ihanan pehmoista merinovillaa. Pipo syntyi Suuren Käsityölehden ohjeella, kaulurin mallin keksin omasta päästä.

Pikkutermiitin kanssa neulominen tahtoo jäädä iltapuuhaksi, sillä ehdin juuri ottaa käsityön esille, kun pitää jo juosta pelastamaan viherkasvi/kaukosäädin/kissa/kissanruoka/ jokin muu…

Kauluri onnistui kyllä yli odotusten. Se näyttää juuri oikean kokoiselta! Pipokin on passelin kokoinen. Lankaa jäi vielä jonkin verran, tosin ruskea alkaa olla aika finaalissa, joten mahdollisista lapasista tulee puna- tai sinivoittoiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *