Autoja, autoja, autoja!

Autoja, autoja, autoja!

Murunen sai tänään ihanaisen autohaalarin! Piti äkkiä kurttailla tämä kokoon ennen muskaria, sillä viime kerralla Vilholla oli tyttöjenpunaiset vakosamettihousut ja me&I-syysmetsäbody.. No ei sentään siksi 🙂 Sain kankaan leikattua viikonlopulla, mutta ompelu jäi tähän aamuun, sillä minulla ei ollut sopivaa vetoketjua haalariin.

Äitin varastoista löytyi kuitenkin juuri (ohjeen mukaan) oikeanmittainen vetoketju, joten minun ei tarvinnut lähteä vetoketjuostoksille. Mielestäni tuo vetoketju on aavistuksen lyhyt.. Jos olisin jättänyt kaula-aukon resorin vetoketjun ”ulkopuolelle”, ketju olisi ollut ihan sopiva. Se olisi minusta näyttänyt kuitenkin ihan hassulta.

Tämäkin kangas on lojunut kangaslaatikossani ties montako kuukautta.. Minulle alkoikin jo tulla hätä, että pian kangasta on liian vähän haalareihin. Onneksi tuota oli juuri riittävästi, ja kangasta jäi vielä puolet jäljellekin. En taida kuitenkaan tehdä toisia samanmoisia 🙂

Testaamaan ei olla vielä päästy, sillä murunen nukkuu vielä päikkäreitään 🙂 Nämä syntyivät siis yksien päikkärien aikana, joten ei ollut mikään valtava urakka!

1 comments

Onpas kivan näköiset! 🙂 Mulla on edelleen haalarivelourit kaapissa, on siitä jo kohta vuosi kun ne on ostettu… Taitaa jäädä lapsenlapsille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *