Siili menee lypsylle…

Siili menee lypsylle…

Uudesta Ottobresta (3/2012) löytyi hassunhauska 50-luku henkinen henkselihousumalli. Tulipa nyt sitten todettua, ettei lehdessä kaunis malli yhdistettynä kauniiseen kankaaseen aina tuota kaunista lopputulosta – tai ainakaan toimivaa.

Henkselien napit pitää siirtää, etulappu roikkuu liian alhaalla ja liian löysänä. Reisikumpparit nostavat lahkeet liian ylös, vaikka ne eivät ole edes tiukat. Ehkä näistä tulee sitten vain nopeasti kuivuvat kesäpöksyt, joita voidaan käyttää ilman vaippaa, kuten tässä kuvassakin.

Eivät nämä nyt ainakaan Vilho päällä näytä lainkaan yhtä kivoilta kuin lehden kuvassa. Pöh. Toivottavasti seuraava malli on toimivampi! Onneksi äidin mielestä ihan huonio housut eivät menoa haitanneet. Sälli pinkoi pitkin pihaa ihan fiiliksissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *