Peltotöitä vuokrapalstalla

Peltotöitä vuokrapalstalla
Kävimme vuokraplantaasillamme vähän kaivamassa kasvimaalle penkkejä kuntoon.  Kovasti oli kuivaa, kovaa ja kokkareista tuo jokirannan savimaa. Tässä puuhassa taitaa vielä vierähtää tovi jos toinenkin. Ensi kerralla pitäisi ottaa mukaan turvetta ja rautahara, jolla saisi rikottua noita savikokkareita..

Vilho oli aivan mahdottoman tyytyväinen koko peltoreissun ajan, eikä olisi millään lähtenyt sieltä kotiin kahden tunnin uurastuksen jälkeen! Taitaa tulla maamies tuosta pojasta 🙂 Se on kyllä vaan hyvä totutella näihin puuhiin jo nyt, kun sitten omalla tontilla riittää sitä lääniä viljeltäväksi..

Neljännes aari on nyt varattu perunoille ja toinen samanmoinen vihanneksille. Kyllä se puolikaskin aari näytti niin valtavalta, että tuosta taitaa riittää harrastusta koko kesäksi ja syötävää puoleksi talveksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *