Vakosamettihousut

Vakosamettihousut

Vilholla on jo jonkin aikaa ollut akuutti housupula. Collegepöksyjä ja muita kotihousuja löytyy kyllä, mutta vähän parempia edustushousuja on kovin vähän. Perintöhousut ovat menneet suoraan hiekkiskäyttöön, sillä collareissa tai sammareissa ei ole asiaa hiekkalaatikolle.

Nämä kuuluvat yhteen aiemmin tekemäni norsupaidan kanssa. Ostin kankaat yhtä aikaa, ja molemmissa on samaa resoria. Myös näiden kaavat ovat Ottobresta (4/2010) mutta koko on 92. Vaikka lahkeissa on ylimääräistä pituutta, uskoisin, että resorit pitävät lahkeet poiskantapäiden alta.

Jätin mallista etulahkeen koristesaumat ja takataskujen läpät pois ja lisäsin vyötärölle säädettävän kuminauhan. Myös resorit ovat lyhyemmän kuin mallissa, sillä tässä on tasan kaikki tämänvärinen resori, mitä varastostani löytyi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *