Pupuhaalari

Pupuhaalari

Tiedättekö montako porkkanaa
mulla on kainalossa?
Vatsani lisää odottaa
ja tämän syön tuokiossa.
Turkkini muuttui oranssiksi,
enkä ymmärrä miksi.(Irma Hannula, Riinun riimit)

Kauhea collegekankainen raskaustelttani muuttui sieväksi haalariksi. Tämä oli odottanut uusiokäyttöä jo ”jonkin aikaa”, missään tapauksessa en aikonut säilyttää mekkoa. Haalarit on tehty aiempien autohaalarien mallilla, mutta suurempana, noin kokoon 92.

Applikointi on myös collegea ja sen on lähes suora kopio Vilhon suosikkikirjan suosikkikuvasta. Kirja on siis yllä mainittu Emmi-tuotteen Riinun riimit. Liikuttavin hetki tämänastisestissa ompeluhistoriassani tapahtui ehkä tänään, kun näytin pupuhaalarit Vilholle. Poika tuijotti pupun kuvaa hetken, rutisti haalaria itseään vasten, tuijotti taas kuvaa ja sanoi jotain omalla kielellään lempeällä äänellä 🙂 Näistä tuli suosikit siltä istumalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *