Kaaritaskut

Kaaritaskut

Olen monissa blogeissa (sekä FB:n Metsolan kirpputoriryhmässä) katsellut ihaillen kaaritaskuhaalareita ja -housuja. Kangaslaatikoita penkoessani löysin palan ruskeaa velouria, josta tein aikanaan jo yhden haalarin. Taskut ovat housujen jämäpaloista. Tein oranssista velourista housut viime vuoden elokuussa noin kokoon 74/80, ja ne ovat vieläkin käytössä, vaikka muut tuon kokoiset on jo aikoja sitten korjattu pois vaatelipastosta.

En tiedä, mikä paha karma tällä ruskealla kankaalla on, kun mikään siitä ommeltu ei oikein tunnu onnistuvan! Taskujen resorien kanttaukset ovat paikoin ihan vinksallaan ja sekä vyötärö- että lahjeresorit ovat lörppömallia. Housut eivät siis tahdo pysyä jalassa ylhäältä eikä alhaalta. Ääh ja pyyh. Kai noita resoreita on kiristettävä, tai niiden sitten niiden sisään on pudotettava kuminauha.

Eipä tässä auta muu kuin ajatella, että vain tekemällä oppii. Jospa minäkin sitten vielä joskus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *