Bubble pocket -tunika

Bubble pocket -tunika

Tuli sitten ommeltua jotain vaihteeksi itsellekin. Innostuin Facebookin ompeluryhmässä olleista Ottobren (5/2011) Bubble Pocket -tunikamekon kuvista ja päätin omella sellaisen itselleni iäisyyksiä laatikossa lojuneesta jerseytrikoosta.

Tiesin etukäteen, että kaava on iso, joten leikkasin koon 36 ilman saumavaroja. Tein tunikaan myös hihat, mutta ne eivät istuneet nätisti, joten jouduin jättämään ne pois. Ensimmäisen version olkaimet olivat liian pitkät, mikä aiheutti sen, että rintaliivit näkyivät kainalosta. Lyhensin siis ensitöikseni olkaimet sopiviksi. Näin mekko nousi kokonaisuudessaan ylemmäs. Jo valmiiksi vähän ylhäällä olevat taskut nousivat vyötärölle ja vyötärö jonnekin pallean tienoille.

Purin siis taskut irti, siirsin ne alemmas ja kavensin tunikaa sivusaumoista. Jes, nyt näyttää hyvältä ja siltä miltä pitikin! Seuraavaksi pitäisi keksiä, mitä ihanaa ompelen Metsolan bambikankaasta itselleni… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *