Suihkumyssy polkupyörän satulalle

Suihkumyssy polkupyörän satulalle

Rakas mieheni yllätti minut tässä eräs päivä: ”Voisit tehdä mun pyörän satulaan suojapussin sellaisesta kestovaippakankaasta.” Ilmeisesti mä en puhu täällä pelkille seinille, vaikka vastausta ei aina kuulukaan. Olen nimittäin jo jonkin aikaa pohtinut käyttötarkoitusta ostamilleni kestovaippakankaille. En nimittäin ole ommellut – enkä aio ommella – yhtään vaippaa, vaikka kankaita hankinkin jossain vaiheessa epämääräisen kasan.

Suojahupun kuosiksi valikoitui norsukangas saajan toiveen mukaisesti. Ilmeisesti tein tämän hiukan liian isoilla saumavaroilla ja reiluilla mitoilla, mutta luultavasti tämä on tällaisena reilun kokoisena kestävämpi.

7 comments

Hauska "pikkutekele"! Katselin näitä jo keväällä Kööpenhaminassa ja viimeksi myös postissa käydessäni. Tällaisen varmasti tekisin, jos nyt saisin ensin hankittua pyöränkin… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *