Brum brum -kaivureita

Brum brum -kaivureita

Eikös se ole jo melkein syksy? Mun mielessäni ainakin, sillä töihin pitäisi lähteä reilun viikon päästä. Ompeluhuoneessani onkin nyt viime päivinä ollut takkitehdas. Tämän päivän takki on fleecekankainen pihatakki.

Hupparitakin kaava on Ottobren (1/2012) Brum brum. Työkonefleece tilattiin tätä varten jo vuosi sitten, mutta en kokenut moista takkia tarpeelliseksi keväällä. Nyt on tilanne muuttunut kuitenkin sen verran, että Vilhoa on vaikea pitää poissa hiekkalaatikolta, ja hän todennäköisesti tarvitsee sinne alkusyksystä kevyen takin.

Tämä kokonaan vuoritettu punaisella trikoolla, punaiset fleecen kappaleet ovat jämiä kaukalopussista. Hihoja pidensin melkoisen paljon alkuperäiseen verrattuna, samoin pituutta on kaiken kaikkiaan jonkin verran enemmän kuin koossa 98, jonka mukaan tämä ommeltu. Tässä on silti vieläkin lyhyemmät hihat kuin edellisessä Reindeer Safari -kaavoilla tehdyssä takissa

1 comments

Kiva huppari ja hauska tuo kangas. Meidänkin poitsu varmasti tykkäisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *