Vähän vaaleanpunaista

Vähän vaaleanpunaista

En tiedä, tuleeko jokaisen poikalapsenäidin elämässä hetkiä, kun vaan täytyy saada tehdä jotain VAALEANPUNAISTA. Minulle se hetki tuli nyt. Tällä kertaa vaaleanpunaista settiä ei saa kuitenkaan Vilho vaan Vilhon serkkutyttö. Toivottavasti yllätyslahja on mieluinen..

Housut on tehty OB:n 4/2012 Rainy Sky -kaavalla. Tosin kaavaan on tehty lukuisia muutoksia. Housujen pituus on koosta 74, leveyttä piirtelin riittävästi täsmäämään saamiini mittoihin (enemmän kuin kaavojen suurimmassa koossa). Perusmalli ja polvien rypytykset ovat kuitenkin kaavasta. Taskut piirsin ihan omasta päästä ja lopulta lisäsin vielä resorit, sillä en halunnut ahdistavaa kuminauhaa vyötäröä puristamaan.

Pipo on ommeltu taskutrikoosta Me&I:n solmupipon mallilla. Kyseinen Me&I-pipo mahtuu vielä meidän pian 1,5-vuotiaalle, joten ajattelin, että sen täytyy mahtua myös 5-kuukautiselle serkkutytölle 🙂

5 comments

söpöjä vaatteita:) mullakin on onneksi kummityttö johon prinsessa/vaaleenpuna/pakko ommella kohtaukset voin purkaa:) nim. Kahden pojan äiti

Hei! Täytyyhän sitä välillä saada hempeillä:) Söpö setti ja muutenkin kivoja ompeluksia sinulla. Ja ihania kankaita tuolla aikaisemmin…

Piti oikein käydä Me&I:n sivuilla tarkistamassa, ja niinhän se on, ettei heillä ole enää solmupipoja mallistossa. Ostin omani keväällä 2011. Se alkuperäinen on ollut tosi kovassa käytössä meillä jo vuoden, ja kunhan löydän sopivaa ristiinleikattavaa kangasta, niin teen noita lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *