Hyvää joulua!

Hyvää joulua!


En tiedä, miksi alkujaankaan ostin keltaisen Käpyseni-joustofroteen, sillä en koskaan pitänyt siitä. Värikin oli kylmä keltainen, joka ei lämmitä minua pätkän vertaa. Jouluompelusten lomassa löysin kankaan ja mietin, miltä se näyttäisi värjättynä. Kotoa löysin yhden paketin Nitron punaista väriä ja päätin kokeilla. Ei kangas nyt minusta paljoa rumemman värikseksikään voinut enää muuttua.

Kun nostin kankaan ulos pesukoneesta, näin sen välittömästi jouluvaatteena. Oranssihan tämä on ja pinnassa jännä keltainen hohde, mutta käpyineen kaikkineen se on kuin tehty jouluvaatteita varten! Tonttumyssy Vilholta puuttui joka tapauksessa, eikä housujakaan ole koskaan liikaa.

Housujen kaavat ovat samat kuin edellisissäkin joustishousuissa (OB 6/2011), tonttulakki on leikattu oman lakkini mallilla. Joustis on Käpyseltä, resori Majapuulta. Kulkunen löytyi askartelukaapista, jostain se on irronnut/irrotettu 🙂

5 comments

Tämä on kyllä ihanan näköinen setti! Niin jouluinen mutta kuitenkin pystyy pitämään joulun jälkeenkin. Minusta paremman näköinen tämän värisenä! Hyvää joulua myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *